Home > ontwerpenOntwerpenArtwork
Voor een perfect resultaat is het voor ons van groot belang dat het aangeleverde bestand voldoet aan een aantal kwaliteitseisen. Hierover zullen wij u uitgebreid informeren indien u besluit uw opdracht bij ons neer te leggen. Mocht u niet beschikken over een digitaal bestand, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Een goede uitdraai kan ook een mogelijkheid zijn! Maar wij zijn ook in staat om uw wens zelf te tekenen en te programmeren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een afbeelding uit te zoeken in één van onze illustratieboeken. Ook alleen het borduren van teksten behoort tot de mogelijkheden!

Proefborduring
Nadat uw bestand bij ons is aangeleverd en u onze offerte heeft ontvangen, kunnen wij starten met het programmeren van uw opdracht. De Proefborduring kunt u bij ons komen bezichtigen, maar wij kunnen u deze ook per mail naar u toesturen. Na schriftelijke goedkeuring kunnen wij de opdracht uitvoeren.

 


Prijs

De prijs wordt aan de hand van diverse vaste punten berekend. U ontvangt altijd een offerte van ons per mail. Wilt u meer informatie over prijzen of zou u een offerte willen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Materiaal
Het te borduren materiaal, zoals bijvoorbeeld diverse soorten textiel, wordt door u zelf uitgekozen en aangeleverd. Er bestaat ook een mogelijkheid om een keuze te maken uit het aanbod van onze leveranciers. In overleg kunnen wij samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Aflevering
Wanneer uw opdracht afgerond is zijn er diverse mogelijkheden om het af te leveren. Wij kunnen uw pakket bezorgen via post of koerier. Uiteraard komen deze kosten voor uw rekening. Zelf uw opdracht bij ons afhalen is in vele gevallen de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing!

Tot slot
Van iedere opdracht die wij uitvoeren behouden wij het originele bestand voor eventuele nabestellingen. Wilt u het digitale bestand zelf tot u beschikking hebben dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Tevens maken wij van iedere opdracht een foto voor onze portfolio. Uiteraard zouden wij het erg waarderen als u ons uw foto's toestuurt. Bijvoorbeeld van uw evenement, de ontvanger van het cadeau of uw bedrijf.

Klik hier voor enkele voorbeelden en een prachtige impressies van het werk wat wij voor klanten gemaakt hebben.